torstai 13. joulukuuta 2012

Lumipyry ja viimehetken jutut

Ulkona pyryttää oikeen kunnolla ja kohta pitää lähteä kynsihuoltoon..No ei se haittaa. Kunnon varusteet vaan niskaan ja menoks=). Ehkä laitan nää, jotka Alex antoi mulle joululahjaks jokunen vuosi sitte...Ha ha no niillä ainakin pärjää säässä kun säässä=)! Ihanan lämpöset ja pehmeet!!Toivoin sellaisia nuorempana, mutten ikinä saanut koska äidin mielestä ne oli niin rumat?!=) Onneks sain siis nyt aikuisena!!

Tänään aloitin aamun suht terveellisesti puurolla...toi "suht" sen takia että laitoin aika paljon kanelia ja sokeria sen päälle..Hyvää oli ja täytti kyllä mahan hyvin!
Sain myös viimeiset joulukortit tehtyä(tai siis osoite tarrat liimattua) joten tänään ehtii vielä postiin..

Muutama niistä..
En laskenu, mut lähemmäs kolmekymmentä tais olla.......Ens vuoden joulukortit aloitankin sit heinäkuussa hahaha.

Me ollaan saatu kolme joulukorttia tähän mennessä, ja ens viikolla tulee toivottavasti vielä lisää=). Joulukortteja(ja muitakin kortteja) on kiva saada! Etenki jos ne on itsetehtyjä!


Eilen kävin pikapikaa Hemtexillä, Kampissa, Ja täytyy kyllä sanoa että oli super palvelu! Todella mukava ja asiantunteva tyttö palveli mua, ja sain kätevästi ostettua just sen mitä menin hakemaan. Eli lakanat Junille.

Näitä menin hakemaan..

..Ja nää tarttu vähän niinku bonuksena mukaan=)
Tänään testasin myös ekaa kertaa rucola, minitomaatti,parmesaani "muffinssien" tekoa, ja hyvin onnistuivat!
Todella helpot ja nopeat tehdä! Namm. Tää oli siis testaus Junin kastajaisia varten, jotka vietetään ens viikon la....VIHDOIN=D. No hei, tässä on nyt ollu kaikenlaista ja siitä on sit hyvä aloittaa joulunvietto.

...joku ahkera kynsientekijä saa kohta vähän suklaaherkkuja, sekä jotain muuta kivaa...mutta jääköön se salaisuudeks =).


Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti