maanantai 17. joulukuuta 2012

Viikonloppu

Tämä viikonloppu alkaa olla lopuillaan ja vähän on jopa haikea fiilis...oli mukava ja spontaani viikonloppu ja se onki yleensä parasta..

Eilen leivoin(taas)korvapuusteja, joita vietiin illalla ystävä pariskunnalle pikku joulu kekkereihin.
Viemiset<3


 Alexin vanhemmat olivat lupautuneet vahtimaan Junia, ja tällä kertaa he tulivat meille.Ja me "päästiin" Alexin kanssa aikuisten juhliin=). Ilta oli mukavan rento ja tarjolla oli niin syötävää kun juotavaakin.

Myöhemmin löysimme kotoamme iloisen kolmikon, ja heillä oli myös ollut mukava ilta yhdessä. Ihanaa!
Tänään, sunnuntaina,ulkona pyrytti mukavasti ja lähdimmekin keskustaan katselemaan joulutoreja. Narinkka torilla oli ensimmäinen pysähdys.

Lapsille oli erilaisia pelejä ja karuselleja ja vaikka mitä

Ihmisiä oli juuri sopivasti

Siellä oli myös "riisipuuro-tykki"

Oli muuten erittäin hyvää ja lämmitti myös mukavasti
Seuraavaksi jatkoimme Forumiin missä törmäsimme Heidiin ja Oliviaan.Tämä oli todella mukava yllätys koska he asuvat Porissa, eikä me kovin usein keretä näkemään. Nyt heillä oli onneks aikaa istua meidän kanssa kaffe-glögi-kissakarkille=), Fazerin kahvilassa ,joten ehdittiin vaihtaa vähän kuulumisia.

He jatkoivat jouluostoksia kuten mekin, ja me suunnattiin vanhan joulumarkkinoille. Päätettiin että mä käväsen siellä yksin ja Alex menee Junin ja vaunujen kanssa Stockan väljemmille käytäville kiertelemään (lue:Roberts coffee kahvilaan kahville;).Tein muutamat hyvät löydöt vanhan joulumarkkinoilta, vaikka paikka oli taas ihan tupaten täynnä jengiä..Hauskoja kylttejä ja magneetteja (en kyllä ostanu..)

Siellä oli ihan hirveesti kaikkia ihania juttuja: lastenvaatteita, laukkuja,lompakoita,kynttilöitä,koruja ja ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä. 

Nää oli IHANAT! Mini t-paidat! Ei mitään tiettyä funktiota, mutta itse ajattelin askarrella rautalangasta niihin pienet henkarit ja sit ehkä laittaa ne roikkumaan "pyykkinaruun" seinälle, tai tehdä taustan farkkukankaalle ja laittaa makeet kehykset ja tehdä taulun niistä..Pitää kattoo..Musta ne oli vaan niiin suloiset et oli pakko ostaa=).Myös Alex tykkäs niistä...onneks.

AAAAH nammmmm!!!Uudet herkku korut löyty myös!! Oon ADDIKTOITUNU näihin akryyli kaulakoruihin! Ne on niiin hienoja!! Musta toi Helinäkeiju oli tosi söpö ja aviamet on muuten vaan mun juttu=). Toi avain on peiliä, mut se ei kuvassa oikeen näy. 

Muuta en sit ostanukkaan sieltä. Sillä välin Alex oli törmänny meidän ystävä pariskuntaan Toffeen ja Lenaan jotka myös olivat jouluostoksilla, ja päätettiin yhdessä suunnata sunnuntai sushille=). Käytiin Forumin Itamae sushissa, missä minä ja Alex syötiin sushit ja Toffe ja Lena söi thai-kanaannokset. Ruoka oli hyvää mutta palvelu....erittäin välttävää, ikävä kyllä. Annosten saamisessa kesti todella kauan, ja Toffe ja Lena ehtivät syödä annoksensa loppuun ennen kun me Alexin kanssa edes saatiin meidän ruoka..

No vatsat pullollaan,toivotettiin vielä hyvät joulut ja uudet vuodet , jonka jälkeen suunnaattiin Kampin Iittala myymälään...JOKA OLI KIINNI..Nouuuuuu..Olin niin kauan ajatellut ostavani Vitriini sarjan kirkkaat rasiat, sekä ison että pienen, ja nyt ne olis ollu vielä -30%....

<3<3<3<3<3<3<3Olin aivan maani myynyt koko kotimatkan, kunnes ihana-söpö-paras aviomieheni ehdotti että voi autolla hurauttaa Ison omenan myymälään ja ostaa ne=D!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Puol tuntia, about, ja kaveri oli takas...Sain KAKSI pientä ja yhden ison....Voi sitä onnen määrää!!! Oon edelleen ihan kikkaralla niistä ja tiedän etten kyllästy niihin ikinä! 


Paketissa vielä, nehän on joululahjoja=)
En ole laittanut mitään asukuvia vähään aikaan joten tässä muutama fiilistelykuva...

H&M:n pehmeä villatakki

Vero Modan lemppari vyö, mikä mul on..kröhöm myös harmaana ja liilana..oho

Global essentials pipo..

Oli ihana tulla illalla kotipihaan kun oli ihan pimeetä, koska joku aina laittaa valot yhteen pikku kuuseeen joka kasvaa tossa pihalla =).

Tunnelmallista<3
Ja sit paras! Meidän talon alakerrassa on joku remppa firma, niin niillä on pieni pöytä ja kaks tuolia siinä niiden oven vieressä, missä ne käy tupakalla. No remppa reiskat on kuitenkin tehnyt tauko paikasta suht viihtyisän. Katsokaapa tätä:Ihan paras!!!

Hyvää viikon alkua kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti