keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kynnet ja Cream beauty

Pakko varata aika taas kynsihuoltoon. Viime kerrasta on jo useampi viikko. Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti Cream beautyssa (Eerikinkatu 1, Helsinki)laitattamassa kynnet kuntoon. Se on ystäväni Kazjalin sekä hänen entisen työkaverin, Virven, perustama ja omistama kauneushoitola.
Cream Beauty on erittäin tunnelmallinen ja ihana pieni kauneushoitola, missä tytöt kyllä pistää sut kuntoon, ihan päästä varpaisiin. Siellä tehdään niin kasvohoitoja, ripsienpidennyksiä, kynsiä,jalkahoitoja ja mitä vielä. Kannattaa ehdottomasti käydä tututstumassa jos olis yhtään tarvetta...ja vaikkei oliskaan niin suoda itselle ihanan rentouttava hemmottelutuokio, asiantuntevissa käsissä!
Voin lämpimästi suositella sekä Kazjalia että Virveä kaikissa ihon-ja kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa.

Tässä vähän fiilis kuvia Creamista:
Mun, vasta laitetut kynnet..oi sitä tunnetta..

Kazjal<3

Olen tuntenut Kazjalin jo vuosia ja siitä lähtien kun hän ryhtyi tekemään kynsiä, hän on säännöllisesti hoitanut myös omat kynteni kuntoon. Koukuttavaahan se on, mutta ah,myös niin helppoa. Mun omat kynnet on tosi hauraat ja katkeilee helposti, joten geelikynnet oli oiva ratkaisu. Pidän itse suht lyhyista kynsistä ja ranskalaisesta lakkauksesta. Se on raikas ja sopii aina ja joka tilanteeseen.

Ps. tässä mun reilu 6vkoa sitte laitetut kynnet... ei paha=)

Ja tässä tämänkin päivän pelastus:K_A_H_V_I!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti