lauantai 1. joulukuuta 2012

..a new beginning..


....Heippa...päätin ystävieni rohkaisemana vihdoin aloittaa oman blogin koska olin sitä jo jonkin aikaa miettinytkin.. En varsinaisesti kirjoita mistään tietystä aihepiiristä vaan ihan mistä tahansa mitä mieleen juolahtaa ,sekä omasta tuiki tavallisesta arjestani.
Itse asiassa erittäin hyvä ystäväni Nina ,joka varmasti tulee vilahtamaan tässä blogissa kerran jos toisenkin ,sai minut alunperin houkuteltua blogien ihmeelliseen maailmaan, kun hän suositteli minulle http://kalastajanvaimo.indiedays.com/ blogia, jonka kautta löysin  myös http://magicpoks.indiedays.com blogin ,jota myös aloin seuraamaan. Ja tässä sitä nyt ollaan=)Joten kiitos Nina ja kiitos ihanat inspiraatio blogini=).
Suokaa anteeksi etten ole kovin tekninen ihminen joten ette ikävä kyllä tule saamaan huippulaatuisia valokuvia tai muita"hienouksia" tässä blogissa...tai ehkä opettelen salaa ja yllätän teidät joku päivä=D.Jos teillä on ideoita mistä haluatte mun kirjoittavan niin laittakaa ihmeessä viestiä tulemaan, niin yritän toteuttaa toiveenne parhaani mukaan. 
Tällä hetkellä olen siis mammalomalla ja päivät kuluu kuin siivillä, joten vähän vaihtelevasti ehdin varmaan tänne kirjoittelemaan. Älkää antako sen häiritä=).

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä,eikä mulla ole edes joulukalenteria=(. Alex lupas kyllä hommata sellaisen mulle, joten ehkä saan avata luukun vielä tänään;).
 Kun heräsin, suht hyvin nukutun yön jälkeen , olo oli onnellinen. Ulkona on satanut hirrrrmuisasti lunta ja siellä on ihanan valoisaa. Nyt vaan kun sää pysyttelis muutamalla miinus asteella, eikä toi lumi muuttuis loskaks...Pääasia et jouluna olis maa valkoinen,mutta sinnehän on vielä aikaa..

Näkymä parvekkeelta

Meidän..kröhöm..lasitettu parveke..jostain kolosta sinne aina pääsee vähän lunta..


Tänään tapaan ystäväni Tuulian, mikäli nyt vaunuilla päästään kulkemaan jäämättä liikaa kinoksiin kiinni=)Eilen jäätiin meinaa monet kerrat kiinni ja sain riuhtomalla riuhtoa vaunut irti lumesta. Eikä siellä nyt mielestäni niin hirveesti sitä lunta vielä oo tullu, jos vertaa esim. viime vuoteen...Sitä paitsi meillä on mielestäni kunnon menopeli, isoilla pyörillä varustettuna.

Emmaljunga city cross
Sekä nyt vauva aikana vielä alla oleva quadrolift pehmeä koppa

Quadrolift, pehmeä koppa

Ollaan oltu super tyytyväisiä vaunuihin ja voin kyllä lämpimästi suositella! Parhaita puolia on mielestäni isot pyörät,hyvät iskunvaimentimet ja kaunis,klassinen ulkonäkö. Muutenkin vaan tosi kätevät...Vaunuja saa vaikka kuinka monessa värissä ja kaikenmaailman lisäjuttuja niihin.Yks mikä mua harmittaa ettei niihin saa on juomapulloteline...Olis niin kätevää..kesää ajatellen laittaa vesipullo siihen ja nyt talveks vaikka lämmin glögi tai kahvi..mmmm njam.

Jep ei mulla muuta tällä kertaa, palailen taas kun ehdin. Ihanaa viikonloppua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti