tiistai 4. joulukuuta 2012

Birthday boy..

Tänään on mun rakkaan aviomiehen synttärit <3. Paras oli että hän itse ei muistanut koko asiaa ja oli jopa hieman ärsyyntyneenä ajatellut:"mitä toi mekastaa tuolla keittiössä=D". Meillä on tapana herättää toinen laulamalla paljon onnea vaan (tai siis "ha den äran idag"), joten en poikennut tästä perinteestä myöskään tänä aamuna.

Olin eilen leiponut sämpylöitä ja korvapuusteja.. ..joten niistä koostui sankarin synttäri aamiainenkin:

<3

Juusto sydämet<3

Ollaan molemmat huonoja syömään aamuisin ja syödään oikeastaan kunnon aamiainen vaan viikonloppuisin tai esim lomalla ollessa. Mulla ei vaan ole nälkä heti kun herään...Usein teinkin niin että otin aamiaisen töihin mukaan ja söin ennen töiden alkamista. Kai siinä oli sit tarpeeks aikaa herätä kunnolla.. Brunsseja, sen sijaan, ollaan harrastettu senkin edestä.
Meidän lemppari paikka on http://www.krullas.com/ koska siellä on hyvä valikoima,ihana palvelu ja kahvila on erittäin viihtyisä.

Tänään emme Alexin työkiireiden vuoksi ehdi häntä juhlistaa, mutta huomenna ajateltiin käydä vähän syömässä ja leffassa. Alexin vanhemmat ovat lupautuneet hoitamaan Junia.
Innolla odotan huomista=) Täytyy tänään vielä vähän miettiä mihin menis syömään ja mitä elokuvaa menis kattomaan. Siitä lisää myöhemmin..

Heippa taas tältä erää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti