perjantai 7. joulukuuta 2012

Jälkitunnelmissa..

Eilinen, itsenäisyyspäivä, menikin sitten aikalailla siivotessa kotona, mutta sainaphan taas karsittua turhaa tavaraa pois. Löysin myös kaikki häälehteni,muutaman naisten-ja muutaman vauvalehden,jotka roudasin rappuun naapureille.

Näin surulliselta näytti meidän pihalla oleva Suomen lippu..


Siivotessa löysin myös kaikki häälehteni, muutaman naisten-ja muutaman vauvalehden, jotka laitoin rappuun lapun kera...
Olen ennenkin laittanut esim. meikkejä ja vaatteita rappuun, ja sieltä ne iloisesti aina katoavat. Hyvä vaan ettei roskiin tarvii heittää , ja joku muu niistä vielä hyötyy. 

Kynttilöiden loisteessa ja glögiä juodessa, sitten katottiin linnan juhlia.
Parvekkeellekin on saapunut pari tonttua, muutama lyhty, pari lampaan taljaa, sekä tietysti paljon kynttilöitä. Nyt puuttuu vaan havunoksat ja havupallot=).

Linnan juhlat..hmm..ei oikeen jääny mitään tiettyä pukua mieleen..Pari ihan ok kaunista , mutta jotenki tällä kertaa ei mikään noussut yli muiden..Hieman pettynyt ehkä..

Tänään otetaan ihan iisisti koska eilisestä lähtien on ollu hirvee hedari, ja muutenkin on ihan flunssanen fiilis:/ Täytyypä ottaa "Antiwiria", se on meidän salainen ase flunssaa vastaan.


 Eli luontaistuotekaupoista saatava, oliivinlehtiuutteesta tehty tabletti, joka parantaa vastustuskykyä. Sitä voi ottaa kaks tabletta/pvä, vuoden ympäri ennaltaehkäisemään, tai jopa kuus tablettia/pvä, jos flunssa on jo ehtinyt päälle. Meillä se on toiminu tosi hyvin , joten voin lämpimäsäti suositella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti