sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pieni potilas:/

...Nyt se flunssa sit tais iskeä Juniin:/..Perjantai aamuna Juni oli itkuinen eikä syönyt kunnolla joten käytiin neuvolassa tutkimuksissa.

Pitkän tovin jälkeen väsynyt pikku tyttö nukahti  kantoreppuun..
<3

Mitään ei kuitenkaan ilmennyt ja meidät lähetettiin kotiin. Lauantaina Junin ääni oli hieman käheä ja tänään sunnuntaina vielä vähän enemmän...Mitään muita oireita ei kuitenkaan ole ollut..Seurataan tilannetta ja jos pahenee niin käydään uudestaan lääkärillä...Surku tulee kun toinen on niin parka=/.

Perjantaina jouduttiin odottamaan lääkärille pääsyä reilu tunti joten tehtiin yllätys käynti Instruun, sovittamaan silmälaseja=).


Versace...mun suosikit..
Oon lykänny silmälasien hankintaa niiiiin pitkään, koska se on niin työläs ja pitkä prosessi...eikä se ihan ilmaista ole myöskään.. Haluaisin ainakin yhdet mustat ja ehkä yhdet ruskea sankaiset..tai siis sellaset"kilpikonna"-kuosiset..No nyt löysin nää mustat Versacet ja yhdet ruskeat Marc by Marc Jacobsin sangat, jotka oli kivat..No pitää käydä uudestaan sovittamassa ja samalla tarkistuttamassa näkö.
Palvelu oli mitä loistavin ja myyjä osasi kertoa erittäin hyvin mikä sopii ja miksi. Olin todella positiivisesti yllättynyt tästä!!! Ihanaa kun saa hyvää asiakaspalvelua!!! Ikävä kyllä se on aika harvinaista herkkua nykyään.Pitää muistaa kiittää kun sellaista sattuu kohdalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti