keskiviikko 5. joulukuuta 2012

It´s definetly winter..brrrr

Kävin pyörähtämässä kaupungilla ja brrr miten jäätävän kylmä oli. Mittari tosin näyttää"vaan" vajaata kymmentä astetta...


Oli kyllä surku-hupaisaa katsella ihmisiä kaupungilla...Kaikki olivat nähtävästi kaivaneet lämpimimmät talvi vaatteensa esille ja laittaneet kaikki ne päällensä samaan aikaan=) paksut kaulahuivit oli vedettyinä pipoon, asti niin että vaan silmät näkyivät ja käsiä lämmitti mitä paksuimmat villa rukkaset...No enpä tainnu itse näyttää sen fiksummalta ha ha.

Rönischin ihanan lämmin pipo ja H&Mn super pehmeä tuubi huivi

Uudet talvipopot testissä

Aah, nämä lämmittivät käsiä

Joo toi Rönischin ihana trikoinen pipo jossa on fleece vuori, on saatu Ninalta lahjaksi(Kiitos<3) ja se on niiiin pehmeä päällä ja pitää tuulta myös tosi hyvin. Ihan täydellinen! Noita H&Mn tuubi kaulahuiveja ostin ihan kolmin kappalein, eri värisinä, kun oli niin ihanan pehmeitä...ja puoleen hintaan;) Ostin ton valkoisen, harmaan ja korallin värisen.

Pitäis vaan löytää joku todella lämmin talvitakki vielä jostain...Noh tietäähän sen että Canada goose hoitais homman monta vuotta eteenpäin,ellei ikuisesti,mutta hinta vaan hirvittää..Kelatkaa nyt..jonku ihmisen kuukauden vuokra...Mutta toisaalta tässä maassa tulee olemaan tarvetta kunnon varusteille aina...Sama pätee sade varusteisiin..JOten kannattaa se vaan kerran panostaa kunnolla, niin ei tarvii joka vuodenaika sit valittaa eri jutuista=D.

Kävin siis itsekin kellarissa penkomassa esiin meidän talvi varusteet

Meillä on nyt ollu asunnossakin tosi kylmä ja ikkunoista vetää aikalailla...Ikkunat on tosi vanhat ja on ollu puhetta jo pidemmän aikaa että ne vaihdettais, mutta vielä ei ole tullu sen tarkempaa infoa..Joten kotona on villasukat kovaa huutoa=)Innostuin oikein kunnolla viime lauantaina, Tuuliaa odotellessa, shoppailemaan paksuja sukkia ja säärystimiä H&M:stä=D


Luulis noilla pärjäävän vähän aikaa=)Ei mut mä oon niin vilukissa etten kestä kylmää yhtään. Kaverit aina nauraa et onko mulla pitkikset vielä heinäkuussakin=)...Rakastan villasukkia ja säärystimiä..okei ja huiveja..sekä villasia että muitakin=)


mun tänhetkinen suosikki villapaita,yllättäen myös H&M:stä

Näin lyhyt tukka nyt on..hassua

pirrrrtsakat korvikset

H&M on kyl ihana kauppa...Siellä on jokaiselle jotakin ja hinta-laatusuhde on mun mielestä hyvä. Esim. niiden normi trikoopaidat kestää hyvin moooonta pesua . Ostin Alexille myös kaks neuletta sieltä synttärilahjaks ja se tykkäs ilmeisesti niistä, koska laitto heti toisen päälle töihin;).

No, tänään meillä on MEIDÄN ilta=) Ihana yhteinen hetki olla kahdestaan. Ajateltiin käydä luotto-ravintola http://grillit.fi/helsinki syömässä koska siellä emme ikinä ole joutuneet pettymään. Palvelu ollu aina hyvä, ruoka ihanaa ja tunnelma rauhallinen ja mukava. Sen jälkeen mietittiin vielä leffaakin..hmm..Käyn kattomassa mitä siellä menee.. Ei olla sattuneesta syystä käyty hirveesti leffassa viime aikoina ,mutta sillon ku käydään niin ollaan käyty kattomassa aika paljon erilaisia komedioita. Myös animaatiot, kuten Madagascar(mun ehdoton suosikki!!!!) ja Ice age leffat on kivoja. Musta on hauskaa että niissä on aikusillekin niin paljon kaikkia juttuja ja ne on tehty niin super hyvin, että mielellään käy kattomassa. Valitaan aina original versio, eli se EI dubattu, koska se on meidän mielestä parempi. Ja sitä paitsi musta on hauska yrittää tunnistaa ketä julkkiksia äänien takana on.

No ei siellä näyttäny menevän mitään erikoista leffaa(paitsi ehkä yks animaatio:Viisi legendaa )joten saattaa jäädä väliin tällä kertaa..
Raportoin myöhemmin. Heips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti