tiistai 11. joulukuuta 2012

Just another day..

Heräsin siihen että Junin sängystä kuului iloista ähellystä, ja kun kurkkasin sinne, niin kaveri oli kääntänyt itsensä poikittain ja naureskeli kovaan ääneen<3 ha ha!  Viime yö meni ihan ok, ja taidettiin herätä vaan 2-3kertaa.
Aina kun saa nukuttua edes jotenkuten, niin tuntuu siltä ettei koko maailmassa olis huolen häivää ja että päivään tulee hirrrrveesti enemmän tunteja..Hassua. Mä oon kyllä just niitä ihmisiä jotka tarvii normaalisti 10h unet, jotta olis levänny olo...noooh, gone are those days=)..
Kun on saanu nukuttua ja rauhassa heräillä, niin maistuu myös tukeva aamiainen. (Taisin aikaisemmin jo mainita, että oon huono syömään aamuisin..)

Ihanaa halonhakkaaja leipää,juustoa ja naudan sisäpaistia sekä appelsiiniteetä

Juni söi peruna-palsternacka sosetta<3


Yhdeksän maissa siis noustiin Junin kanssa ja siirryttiin sohvalle kattomaan meidän joka aamuista hömppä ohjelmaa:" Hulluna häämekkoihin" =). Sen jälkeen nukuin vielä tunnin tirsat ja Juni jatkoi uniaan. Oon ehtiny tehdä vaikka mitä jo: pessy pyykkiä, vaihtanu lakanat,pyyhkiny pölyjä ja sen sellaista. Ajattelin vielä imuroida, kunhan Juni herää. Kiva tehdä kun on inspistä ja jaksaa!Eilen koristelin kotia ja parveketta joulua varten, vaikkei meillä hirveesti koristeita ookkaan.

Ekat saadut joululahjat..tekis niiin mieli avata jo=D


...keräilen vanhoja avaimia..Eilen illalla innostuin myös taas vähän leipomaan, ja tällä kertaa saldona oli suklaakarkkeja=)
Lopputulos ja taustalla hyasintti joka vihdoin tuoksuu, jee

...tadaa..

Joulukortit on nyt onneks valmiita ja odottaa vaan osoite-tarralappuja ja postitusta.
Että sellasta tällä kertaa.. Heippa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti