keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Alennusmyynnit

Alennusmyynnit ovat alkaneet aika monessa kaupassa jo näin ennen joulua, ja esillepanot ovat mitä hukuttelevampia!

Kampin Din skossa oli aivan mahtavat esillepanot

Jokainen hylly oli aivan tip top järjestyksessä

Oli ihana mennä liikkeeseen joka oli niin siisti ja selkeä kun Kampin Din sko! Sanoin myyjä myös tästä ja otti iloisena vastaan palautteen ja lupasi kertoa eteenpäin. Oli oikeasti vaan ihana kierrellä ja katsella kun oli niin kauniisti laitettu esiin kaikki!

Kampin Esprit
Stockan herkku

Herkulliset hedelmäpakkaukset. Eikö tee mieli ostaa??


 Mekin tehtiin Junin kanssa hyviä löytöja eilen!! Ostettiin Alexille ihana harmaa pipo Espritiltä ja Junille paaaaaljon vaatteita mm. Name it:istä ja Lindexiltä.

Alexin pipo, paitsi et harmaana
Bodyja, velourhousuja,joulupukuja=)


Muumi pyjama pilkistää sieltä

Sekä Isä - Tytär päiviä varten rokki body=DPaljon oli porukkaa kyllä liikenteessä ja kaupoissa mahti jonot. Ulkona taas lumikinokset hieman piinasivat, kun vaunuilla liikuttiin...
Musta on kyl hyvä idea et kaupat aloittaa alennusmyynnit jo ennen joulua! Tai musta on AINA kiva ku on alennusmyyntejä, mutta erityisen kiva näin ennen joulua. Luulen että porukka ostaa näin vielä enemmän..vai mitä luulette?

Illalla tein makaroonilaatikon pitkästä aikaa, mutta se jäi vähän mauttomaksi:/. Saattaa johtua siitä että yritin nukuttaa Junia samalla, joten ramppasin keittiön ja makkarin väliä aika tiuhaa tahtia...
Alex ja Juni laittoivat viimeiset sukulaisten joulukortit menemään....

Mihinköhän Juni meinaa postittaa itsensä?<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti