sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Lucian päivä

Toissapäivänä vietettiin Lucian päivää ja kaupunki oli täynnä innokkaita lapsiperheitä, jotka reunustivat Alexanterinkadun ja jännityksellä odottivat Lucia kulkueen saapumista.


Näin kulkueen, mutta mielestäni se oli pieni pettymys, edellisiin vuosiin verrattuna...ei ollut läheskään yhtää paljon nähtävää, vaan lähinnä isoja mainoskylttejä....

Cafe Esplanadin korvapuustiveturiLucia itse...

Kuvien laatu on nyt mitä on, valitettavasti...

 Kävin myös kynsihuollossa Creamissa Beautyssa, ja nyt kelpaa taas vähän aikaa.

Tytöt olivat luoneet ihanan jouluisen tunnelman sekä sisälle hoitolaan että myös ulko-ovelle. Heti ovella ohikulkijoita tervehti ilosesti tuikkiva lyhty, joka loi ihanan tunnelman keskellä lumista jalkakäytävää.Joululahjavinkki:lahjakortit-10%
 Ihana oli taas saada kynnet huollettua ja siinä sivussa maailmaakin parannettua =). Mielestäni on todella tärkeetä kokonaisuus. Siis se että jos menee hemmoteltavaksi niin koko kokonaisuus ratkaisee. Henkilökemia on erittäin tärkeä, työnjälki tietty, mutta myös ympäristö. Se kaikki luo täydellisen kokemuksen. Kaikki nämä asiat kohtaavat Cream beautyssa! Niin kiva mennä joka kerta!!Kiitos Kazjal ja Virve,ootte supereita!
Kynsikoruja


Myynnissä olevia tuotteita
Lopputulos=)
Juni ja Alex tulivat mua vastaan kaupungille ja kierreltiin vielä vähän kaupoissa, ennen kotiinlähtöä. Stockmann oli ihan joulutunnelmissa myös.

Stockalla on aina onnistuttu luomaan ihana joulutunnelma ja mä ainakin itse viihdyn siellä (vähän liianki) hyvin. Esillepanot on ihanan houkuttelevia, myyjät valmiina palvelemaan ja taustalla soi iloinen joulumusiikki. Me like=)!Muutenkin koko keskustassa on mielestäni ihana joulutunnelma nyt, kun maassa on lumi, kauppojen ikkunoissa on jouluiset koristeet ja ihmiset on toistaiseksi vielä hyväntuulisina ostamssa lahjoja toisilleen. Ens viikolla voi olla toiset sävelet...No mutta nautitaan nyt tästä, eikä murehdita tulevaa=).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti