keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukalenteri

Mähän sitte sain joulukalenterin Alexilta<3! Muutama päivä"myöhässä", mut eihän se haittaa mitään kun se on suklaakalenteri. Sai siis ihan luvan kanssa avata monta luukkua keralla =). Kannatti odottaa!!!Kalenterin sisältö on näinkin herkullinen=D

Joka vuos Alexilla on ollu tapana ostaa mulle suklaakalenteri, tai itseasiassa useampikin, ja mä taas vuorostani oon ostanu sille veikkauksen raaputusarpa kalenterin. Tänä vuonna, pakko myöntää, unohdin koko veikkauksen kalenterin olemassaolon, höh. Joten Alex jäi ilman=(.

Pari kuukautta sitten askartelin Junillekin ihka oman yllätyskalenterin...
Vielä hän ei sen päälle ymmärrä, mutta ehkä jo ens jouluna. Muistan itse miten jännittävää oli avata äidin tekemän yllätyskalenterin pieniä laatikoita, ja löytää sieltä erinäisiä pikku yllätyksiä. Äiti on kyllä jälkeenpäin paljastanut että oli työn ja tuskan takana, keksiä ja löytää sopivan kokoisia lahjoja. Usein siellä olikin esim.kolikko tai tarra arkki, jotka kyllä olivat erittäin mieluisia!!
Täytyy varmaan tässä jo vuoden alusta alkaa miettiä ja hankkia valmiiksi kaikkea pientä kivaa, niin ei tuu sit viime hetken stressiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti